| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što se htjeli biti kad ste bili mali? u Društvo forumu; svašta..od vozača formule i motora,pilot,pekar blabla... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? svašta..od vozača formule i motora,pilot,pekar blabla ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 8
![]() | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? Otkako znam za sebe želim biti profesor engleskog jezika, sada to nastojim i realizirati. Ali zanimljivost nije u tome (naravno) već u svim drugim idejama koje su nailazile s vremenom. Što baš i nije normalno budući da s vremenom postaješ STARIJI, pa bih trebala postajati realnija. Naime, htjela sam ja istraživati i životinjski svijet, putovati po pustinjama, živjeti u šumama i brinuti se za obitelj bengalskih tigrova . Prvi logični početni korak bi bio studij zoologije ili nešto slično, ali hey, živim u Osijeku..Zatim sam razmišljala o rally utrkama, kak je to super, ono, divljaš s autom, prašina, brzina, adrenalin.. Ali, come on, again, živim u Osijeku i stari mi je prosvjetni djelatnik... Povrh svega mi je, ne znam zašto, sociologija pala na pamet! Kakve to ima veze sa svime?! Koja mašta. Idealno bi bilo da da živim u goloj prirodi gdje tigrovi pričaju engleski, ja jurišam s nekom peglom po šumi, tražim jestive bobice i usput analiziram "društvo" u kojem živim... Ma zlo.. ![]() Danas studiram taj engleski, još nisam nitko i ništa, vozim tatinu mazdu po osječkim ulicama 50 na sat i imam velikog debelog crnog mačka kojeg zovem Garfield... užas...
__________________ Sve je relativno a samo jedna stvar je apsolutna - da je sve relativno. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? Citat:
![]() ja sam htio biti veterinar. a završio sam među društvenim znanostima... i bolje! pekar, lekar, apotekar, kolar, stolar... mogao sam biti jaaa... bilo šta! knjigovezac, staklorezac, vidar, zidar...
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? ...polupesnik il' bolesnik, bilo šta, bilo šta, bilo štaaaa! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? vojni pilot, volila sam gledat Top gun, jos volim. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mastanje, posao, san |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:00.