| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što se htjeli biti kad ste bili mali? u Društvo forumu; šipum šipum...ja na drogama ahaha si luda.. pa da..htio sam biti PIMP kao lima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? Vatrogasac,a na kraju završio Graditeljsku-Geodetsku školu i postao Geodetski tehničar ,a prije nisam ni znao za taj posao
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? isto šta i sad želim,kirurginja ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što se htjeli biti kad ste bili mali? Kolko ima nesuđenih pilota.. Ja sam ko klinac, sanjao da letim. Ja sam čak odlučio napravit avion. Veliki. I gradio sam ga par godina. Odustao sam kad sam imao 9 godina. Avion nije nikad završen. Sad letim jedino ako mi dobro plate. I umirem od straha od letenja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mastanje, posao, san |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.

ali sam malo promašio metu
--->