Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas kupili??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp ja sam sad došla iz grada....nema ništa u ovom glupom gradu, za utjehu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-08-06, 09:41   #11 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,037
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Što ste danas kupili???

Citat:
Pravi autor: Wamp
ja sam sad došla iz grada....nema ništa u ovom glupom gradu, za utjehu sam si kupila tange s printom kravica
Zgodno, možemo vidjeti kravice?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 10:44   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

ne može
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 11:07   #13 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Wamp
ne može
Ma može, kupila je par (za ponedjeljak i utorak):
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg kludgaće_43895.JPG (83.1 KB, 41 pogleda)
Tip Fajla: jpg monigaće_43895.JPG (80.9 KB, 35 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 11:21   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

ahahahahah a budale
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 15:01   #15 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-06, 00:43   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-06
Godina: 19
Poruka: 121
Melina se izdvaja iz mase

tebi bilo bolje da si kupio kutiju Viagre i nešto protiv skleroze....
Melina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-06, 07:58   #17 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa ja bar ne ljepim tuđe slike kao svoje.
I ti bi mogla malo smanjiti bolesnu potrebu za vrijeđanjem.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-06, 08:48   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-06
Godina: 19
Poruka: 121
Melina se izdvaja iz mase

Slike su moje, i sam si stalno na mom profilu i uspoređuješ ih. A istina nikad nije bila vrijeđanje. Uostalom,započeo si bljuvati po meni ali nisi očekivao da ću ti se suprotstaviti na ovaj način!?
Ne paše ti ako nisi dominantana? Vidiš,meni dominacija ne paše...ne trpim to organski,stoga ti je pametnije,okani me se....
Melina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-06, 10:41   #19 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Melina
Slike su moje, i sam si stalno na mom profilu i uspoređuješ ih. A istina nikad nije bila vrijeđanje. Uostalom,započeo si bljuvati po meni ali nisi očekivao da ću ti se suprotstaviti na ovaj način!?
Ne paše ti ako nisi dominantana? Vidiš,meni dominacija ne paše...ne trpim to organski,stoga ti je pametnije,okani me se....
Ajmo, bilo je zanimljivo...
Smiri se sad! Ne može bit tvoja zadnja kad komuniciraš s još 150 ljudi.
Samo se ponavljate iz dana u dan, zaspamane su slike forumaša i forumašica, sad ovo...
Imaš svoj topic i raspravljaj do mile volje, ovaj se zove: Što ste danas kupili???
Odgovori sa citatom
Star 17-08-06, 10:50   #20 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

a gle mu avatara

šta sam kupio
kruh,mlijeko,cigarete,novi list

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, kupili, ste, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Okrutni Horoskop Kristijan Baš Razno 48 07-03-08 18:03

Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114