| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas kupili??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp ja sam sad došla iz grada....nema ništa u ovom glupom gradu, za utjehu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Veteran | Re: Što ste danas kupili??? Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
![]() | Re: Što ste danas kupili??? Slike su moje, i sam si stalno na mom profilu i uspoređuješ ih. A istina nikad nije bila vrijeđanje. Uostalom,započeo si bljuvati po meni ali nisi očekivao da ću ti se suprotstaviti na ovaj način!? Ne paše ti ako nisi dominantana? Vidiš,meni dominacija ne paše...ne trpim to organski,stoga ti je pametnije,okani me se.... ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Što ste danas kupili??? Citat:
Smiri se sad! Ne može bit tvoja zadnja kad komuniciraš s još 150 ljudi. Samo se ponavljate iz dana u dan, zaspamane su slike forumaša i forumašica, sad ovo... Imaš svoj topic i raspravljaj do mile volje, ovaj se zove: Što ste danas kupili??? ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, kupili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 18:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.

a budale