| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas kupili??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall šta sam kupio kruh,mlijeko,cigarete,novi list šta sam kupio kruh,mlijeko,cigarete,the voice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 17
Poruka: 54
![]() | Re: Što ste danas kupili??? kupija san 5 majci u playlife-a rebe u skl-a i pumice u city sporta, i da ne zaboravim srebreni lančić(kratki) ujutro slobodnu dalmaciju i 2kila kruva.
__________________ the boss |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što ste danas kupili??? Kupio sam 200g pršuta, 500g ementalera, dvije manje dinje, 5 litara frankovke Feričanci, dvije velike Coca cole, 5 kg mladog crvenog krompira, 2 kg telećeg bubrežnjaka, 1 kg crvenog luka, sviježi ružmarin i bosiljak, 2 kg paprike i 2 kg rajčice, varganje sam doneo iz šume, i idem praviti teletinu pod pekom za društvo. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što ste danas kupili??? Tri knjige Gospodara prstenova: Prstenova družina, Dvije kule i Povratak kralja te treći nastavak od ukupno 5 knjiga autorice Jean M. Auel: Lovci na mamute. Eto danas sam književno osvještena ![]() Još sam kupila i simpa bon, kruh, tekući sapun i neke slatkiše Mislim da je to sve za danas ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što ste danas kupili??? Citat:
Za bezakonje ćemo vidjeti Nekad sam ga i sama znala započeti ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| wayward | Re: Što ste danas kupili??? Citat:
lovci na mamute otkad si se ti to vratila ? pozz.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, kupili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Okrutni Horoskop | Kristijan | Baš Razno | 48 | 07-03-08 18:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:01.

Mislim da je to sve za danas 
Za bezakonje ćemo vidjeti