...da nisam ništa promjenio u vezi sa radom za maturu,a rekao sam da budem...![]()
Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; pa da se i nije toliko loše voziti tramvajem, prije stignem u grad nego sa autom...
...da nisam ništa promjenio u vezi sa radom za maturu,a rekao sam da budem...![]()
"Riječi su isto kao i gomila ljudi
Nije nužno znati za sve
Odaberi za sebe samo one prave"
e i još sam shvatio da stvarno moram početi učiti, ispit mi je 12.2 a ja nisam bio godinu dana na faksu, niti imam bilo kakve materijale
Shvatio sam da mi ustvari i nije tako loše u životu kako sam mislio !
Ali naravno da bi moglo i bolje...
Shvatila sam sada upravo da sam imala danas sastanakna koji naravno nisam otisla, u pm!
![]()
![]()
![]()
Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila!
Da sam fulo sve rokove u 2. mjesecuI da mi opet prijeti padnje godine
"Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer."
Dave Barry.
shvatio da su trgovci baš idioti
shvatila sam da u drugom mjesecu od mogućih sedam ja ću dati eventualno dva ispita.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Shvatio sam da printer na faxu ne radi, i da ću položit 4 ispita na prvom roku.
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
shvatila sam da je odličan dan i da se idem rolat