| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; pa da se i nije toliko loše voziti tramvajem, prije stignem u grad nego sa autom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? ...da nisam ništa promjenio u vezi sa radom za maturu,a rekao sam da budem... ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste danas shvatili? Shvatio sam da mi ustvari i nije tako loše u životu kako sam mislio ! Ali naravno da bi moglo i bolje...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Što ste danas shvatili? Shvatila sam sada upravo da sam imala danas sastanak na koji naravno nisam otisla, u pm! ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da sam fulo sve rokove u 2. mjesecu I da mi opet prijeti padnje godine
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

na koji naravno nisam otisla, u pm!