| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; makar me prva casha supi..mogu puuno popit kaj je da je..i nisam tak senzualan kak sam zamisljal i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1111 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? makar me prva casha supi..mogu puuno popit kaj je da je..i nisam tak senzualan kak sam zamisljal i da menki drugachije gledaju..i da zelim se socijalizirat..
__________________ daj bann |
| | |
| | #1112 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? Da moram kupiti još jedan mob
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1113 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da Daidzi treba zabranit upotrebu mobitela do 12:00 popodne ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #1114 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? centrala ... kam vit mi vi ken go ... shvatil sam da nema sunca i da se idem malo sa skuterčekom prepeljat jer sam sve slozil al je samo vodena pumpa propisala za sad..a vode imam dva karnistera..tak da ni bed. e skuzil sam da mi fino u nedjelju pase rucak...i da punto 1.2 u brijeg mozhe povuchmm i prestich 5 auta... u 3choj
__________________ daj bann |
| | |
| | #1116 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 16
Poruka: 18
![]() | Re: Što ste danas shvatili? shvatila sam da čovjeku mora biti teško u životu i da mora biti loših stvari jer da je sve dobro onda zapravo ne bi ni znali da je dobro jer ne bi bilo onog lošeg. ne bi znali cijeniti kako nam je zapravo dobro. |
| | |
| | #1118 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? shvatio sam da ovaj iznad mene filozofira odnosno ona iznad prospera. i to je to uglavnom ne shvacam puno bash
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #1119 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da je sve puno licemjera i da ima onih koji su tu da te oraspolože iako to nisu dužni Hvala ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:06.