| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; treba se tushirati treba... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2012 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? da me zavlači i da misli da sam kreten...ali polako rodice,imas jos malo bonusa,onda slijedi protuudar....
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #2015 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? da mi je dosadilo toliko se brinuti za druge
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2018 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sastanak forumasha I have a pair of slippers with your name on them... papucharu jedan svakakav ![]() Eh, ovak je uvijek kod sastanaka forumasha. Mjesec dana prije sastanka: cijeli forum najavljuje dolazak Tri tjedna prije sastanka: trećina počinje s uvjetima poput "ako bude u Zagrebu i ne bude padala kiša i Dinamo mi odigra protiv Ingrada hendikep i ako se nalazimo između 18:49 i 19:23 onda možda dođem ako mi se poklope neke stvari". Dva tjedna prije sastanka: ona prva trećina je do sad već rekla da ne dolazi, a slijedeća trećina smišlja isprike lagano. Tjedan dana prije sastanka: trećina ljudi je i dalje zagrijana, ali se bar pola njih uplaši nepoznatih geekova (kako si vizualiziraju ostale forum membere) i odbiju ih interne šale koje odišu homoseksualnom ljubavi starijih članova koji se već znaju od prije. Dan prije sastanka: najlejm isprike koje se mogu smisliti, kao ova gore navedena ili se ljudi jednostavno ne javljaju, iako lurkaju u nadi da će se sastanak otkazati pa da nemaju grižnju savijesti Sastanak: okupi se dobro poznata i još bolje baždarena (s izuzetkom xxxxxx) ekipa od 1,2,3 ljudi i eventualno jedan novi koji se više nikad ne pojavi
__________________ daj bann |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:02.