| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; nisam ni skužila... uglavnom..ni meni se moj ne sviđa baš....ljudi misle da sam uvjerena da izgledam ki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2731 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? nisam ni skužila...uglavnom..ni meni se moj ne sviđa baš....ljudi misle da sam uvjerena da izgledam ki Angelina...a ja sam, jadna, odabrala nick SAMO zato jer na francuskom "jolie" znači zgodna ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #2732 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? hahahahaha, moderatori su zaspali, a mi smo totalno off-topic...uuu, osjećam se zločesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #2733 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Van stvarnosti...
Poruka: 91
![]() | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() okej zgodna ![]() ![]() i šta si danas shvatila?? (moramo se ipak držati teme) ![]() | |
| | |
| | #2735 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
hmm..shvatila sam da na ovom forumu ima jako puno dobrih dečkiju (jel ovo "dečkiju" samo meni čudno zvuči? ) ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. | |
| | |
| | #2738 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? ma znam, znam..sve ok ![]() inače..shvatila sam da smo jedini ode ostali već 2 ure ![]() ![]() shvatila sam također da sam jako žedna od glupe pizze...
| | |
| | #2740 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Van stvarnosti...
Poruka: 91
![]() | Re: Što ste danas shvatili? Shvatio sam da bi trebali chatanje nastaviti u ovoj temi http://www.croportal.net/forum/igre-...0-poruka-7186/ ![]()
__________________ ☆All truth is simple... is that not doubly a lie?☆ |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

nisam ni skužila...

)