| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; şhvatio sam da mi se spava i da od daljnjeg učenja ne bu niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste danas shvatili? Da ćemo pričekat još za novi server !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da ipak neću neću uspjet pokarat trebu koju ganjam x dana, a ja lud... napaljen, pa mi kompa kaže, jebote, ak si tak nabrijan, odi do xxx, znaš i sam da je za tebe na raspolaganju. E, jebiga.... ja neću nju... To je kao kad želiš probat nešto slatko i jede ti se Raffaelo, a imaš Kinder Bueno, u p.m. neću Kinder želim jebeni Raffaelo. .... ako razumjete što hoću da vam kažem ....
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? ma, da.... i sad idem malo van da popijem pivo jebiga
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? ukratko, shvatio si 'tko bira - masturbira'.. ma jeb'ga, bit će bolje drugi put, a sad na ![]() edit: ej, horned, ajd prije pivkana samo postaj sliku natjecateljice na uberbabeu, pa da glasamo! ![]()
__________________ Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima I znam da prolazi sve, al' u srcu nešto ostaje Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad', neka bude vječnost... Zadnji Uredio ševa : 06-02-07 u 19:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

a