| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; jadna od najboljih i uzbudljivih stvari je kad se cure zakače... tu nevjerovatno dolazi do izražaja njihova superiornost nad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3221 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? jadna od najboljih i uzbudljivih stvari je kad se cure zakače... tu nevjerovatno dolazi do izražaja njihova superiornost nad muškima u elokvenciji ![]()
__________________ |
| | |
| | #3223 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
![]() OT: da sam toliko umorna i neispavana da ne stignem ni misliti koliko sam zapravo umorna i neispavana ![]()
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! | |
| | |
| | #3229 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? da sam se naspavao i za sutra, zadovoljan sam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3230 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? nedaj boze malo iskrenosti i zayebancije na forumu, jer odmah sjekire lete
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:20.