| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Da nikom nije stalo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3326 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? 1. Da pocinjem da talozim energiju za nova 'osvajanja'...Da, curo, gazis napred i nema toga sto ce ti stati na put! 2. Da sam danas vrlo podjebavacki nastrojena! 3. Da se trudim suzdrzati u ostvarivanju tacke 2 (osim da me neko zestoko nacepi)! 4. Da NIKO nece pobiti moje ja, bez obzira na pokusaje (stav nastao iz propalih pokusaja pojedinaca)! Nije u pitanju egoizam, vec samoodbrana identiteta! 5. Da se i ON zestoko zeznuo!!!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #3327 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? os rec da si napaljena i da ti triba jedan divlji? ![]() mogla si to i krace napisat ![]() O.T. da su u rubelju smanjili porcije ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:11.