| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; [quote=ciaos;318743]Ovo je jedan od iskrenijih odgovora koje sam čula. Inače imam dojam da mi Hrvati strašno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #401 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što ste danas shvatili? [quote=ciaos;318743]Ovo je jedan od iskrenijih odgovora koje sam čula. Inače imam dojam da mi Hrvati strašno volimo pričati da jako puno radimo a kad ono na licu mjesta... mi smo lina gamad.to je najtužnije..dobar potencijal a sve šta radimo je potenciranje da nas sponzoriraju(pritom mislim na kolektiv)i svi smo taaaaaaaako posebni......problem je ambicioznost.kad nismo šefovi,samo se pres*ravamo.šta se tiče reputacije,kako želiš-tako napravi..inače hvajaaaa ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #406 (permalink) |
| Veteran | Re: Što ste danas shvatili?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #409 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? Shvatio sam da Maslow ne zna tko je Marko ![]() I nešto ružno ali to vam neću reći
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #410 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? da sam pol sata kasnije krenuo doma, kiša me ne bi smočila nego POTOPILA! ![]() Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:10.

a