Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Slažem se s tobom. Iako kažeš da nemaš taktiku, mislim da je svaka žena ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-07, 09:42   #461 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Što ste danas shvatili?

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Slažem se s tobom. Iako kažeš da nemaš taktiku, mislim da je svaka žena ima barem malo. Odnosno, ono što ja zovem taktikom je zapravo ono što tvoje ponašanje u tom trenutku čini različitim od tvog uobičajenog ponašanja. Ne mislim na nikakvu proračunatost.
I mislim da umjerena sramežljivost strašno privlači muškarce. Naravno, ako nije namjerna i isforsirana.
Da ne razumijem zašto se žene pretvaraju da su sramežljive.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 09:44   #462 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

To misliš?
Meni se čini da su cure preotvorene. Kad naiđe neka sramežljiva, odmah se s njom poželim družiti.
Brbljaju, tlače i maltretiraju jadne dečke.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 10:00   #463 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Da u tome si apsolutno u pravu.
Današnje cure su pravi davež.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 10:07   #464 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Da, da barem samo dečki postoje...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 10:14   #465 (permalink)
Nježni predator

Da je predamnom dug radni dan.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 10:26   #466 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

da moram da zbarim danas jednu curku s faksa, mooooram !
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 13:12   #467 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da opet kasnim, prelazi mi u naviku

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 13:22   #468 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Da je daidza fakat uvjek na forumu!(btw vratio stari avatar,jeeeeeeee)
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 13:40   #469 (permalink)
Nježni predator

Shvatio sam da ništa ne može biti apsolutno sigurno.
Budale su suviše inventivne!

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 16:26   #470 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-05-07
Godina: 30
Poruka: 28
megablaster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku megablaster

Shvatio sam da se samo od salate ne mogu najesti i shvatio sam da sam shvatio da brzo shvaćam neshvaćeno.

Pametan čovjek se može pretvarati da je glup,ali glup se ne može pretvarati da je pametan
megablaster je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, shvacanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114