| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Kae faco? Provociras, i onda prijetis granatom... nemoj bolje... ispadas samo smjesan... odnosno ispadas nest drugo.. ali necu to rec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4701 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? Kae faco? Provociras, i onda prijetis granatom... nemoj bolje... ispadas samo smjesan... odnosno ispadas nest drugo.. ali necu to rec jer cu pokupit bann...
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #4703 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? daj prestani više... OT:da postoji mogućnost da se sve vrati kako je bilo na početku...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #4705 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
a ti šuti.. kad ti kažem da se javiš..javi se..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... | |
| | |
| | #4706 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Ma pusti lika, hehe bude sigurno i on skuzil zasto se takva ekipa ne tolerira u normalnom drustvu, on je valjda frajer u svom selu
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #4709 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? Ti si qrac od ovce evo kaj si ti... I nemoj mi se vise obracat... jel ti jasno... I nemoj se vise kimici obracat... jel ti to jasnije? OT: Da je BB sranje kakvog nema Svijet
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:04.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...