| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Jesam ti reko da joj se ne obracas?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4712 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? nemoj spamat više..nije mi jasno..niti če me biti..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #4715 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? jos 2 dana pa u zegej ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4719 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? da nisu drugi krivi ako netko dobije ban
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #4720 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? preksutra pocinju predavanja.. KMEEEE
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:14.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...