| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: icegirl da je puk'o da sam stvarno puko... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4732 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? uskoro stiže oktoberfest
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4735 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? da volim spavati
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #4737 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? da.. ču morati ubijati mještane.. dosadni su ko proljev ![]()
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #4740 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da je meni dosadno
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:17.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... 

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

~Novcem se moze kupiti kvalitetan pas,no ne mozes njegovo mahanje repom i osmjeh na licu. ~