Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra da sam zapostavila puno ljudi nemoj se sekirat, bitno da si mene stavila u potpis...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-07, 02:46   #501 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan
Re: Što ste danas shvatili?

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
da sam zapostavila puno ljudi
nemoj se sekirat, bitno da si mene stavila u potpis
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 02:53   #502 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

da mi treba depilacija i to pod hitno.
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 07:31   #503 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

da bi trebal neku frisku pojebat....pa makar i dlakavu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 10:42   #504 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

da od redbulla ne mogu spavati, a ja ga i dalje pijem

Citat:
Pravi autor: miksi Pogledaj Poruke
nemoj se sekirat, bitno da si mene stavila u potpis
letit ćeš brzo iz njega. Kvariš mi image
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 16:29   #505 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,420
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Da su se neke stvari jednostavno morale dogoditi, i da definitivno postoji neka viša sila koja upravlja svima nama.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 16:48   #506 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Da ne treba vjerovat Danajcima, ni kad darove nose.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 17:31   #507 (permalink)

VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

da ne kuzim ko su Danajci
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 18:10   #508 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

danajci su ti obrazovani ljudi po jednom određenom segmentu,ja shvatih da iman stvarno odane prijatelje koji više nose moju glavu od mene same,i da mi je izbilo nešto,možda iman aids,koji su simptomi?
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 18:28   #509 (permalink)

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
danajci su ti obrazovani ljudi po jednom određenom segmentu,ja shvatih da iman stvarno odane prijatelje koji više nose moju glavu od mene same,i da mi je izbilo nešto,možda iman aids,koji su simptomi?
kad ti nos ostane u rupcicu kod kihanja...a i onaj smedji flek na lijevoj sisi mi je sumnjiv....ili kad se jednostavno pocnes raspadati...ko prezvurst od mestre
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 18:32   #510 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Da ne treba vjerovat Danajcima, ni kad darove nose.
Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
da ne kuzim ko su Danajci
Ja sam učio povjest u socijalizmu.
Danajci su Grci, a ovo je citat iz Ilijade.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, shvacanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114