| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; da se trebam zdebljati.......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5102 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? uvijek se prejedem roštilja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što ste danas shvatili? da je život prekrasan kad u njemu nema muškaraca ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #5106 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-08
Poruka: 39
![]() | Re: Što ste danas shvatili? mislim da sam neđe pročitao da je poželjno i mobitel izvaditi iz dzepa kad ulaziš pod tuš. a mislim i da je zabranjeno sušiti kosu (pošto je oprana) u kadi. ovo nije pisalo nigdi ali sam video sliku cure sa femom u kadi i tu je bila neka mrtvačka glava. tako da: ne kupujte te femove sa mrtvačkom glavom jer su beskorisni u kadi. kupite one bez ![]() |
| | |
| | #5108 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-08
Poruka: 39
![]() | Re: Što ste danas shvatili? ako oćeš da ostaviš roštilj... ostavi ga kod mene ![]() i otkrio sam da mi je windows xp rasturen, moraću ponogo da ga dižem jer ne mogu ni jednu veb stranicu da otvorim. a koristim ovu odvratnu vistu koju imam kao multiboot. otkrio sam i da je multi boot dobra stvar. kako bi vam ja sve ovo znanje prenjeo da nije multi... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:05.