| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks alkohol nije dobro piti u velikim količinama Citat: Pravi autor: daidza da je alkohol zanimljiva stvar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5182 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Postala sam junkie o cajkama ![]() Sve znam, sve čula, ništa me više ne baca u trans tako jako ko prvi put. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #5183 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
![]() dobiš jedan gratis duet samnom ![]() ![]() ![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #5184 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? shvatio sam da je mrak natalija mrak ![]() jel je natalija ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5185 (permalink) |
| Veteran | Re: Što ste danas shvatili? Tatjana daidza, Tatjana ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5188 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? e jebga, tatjana ili natalija skoro pa isto ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5190 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Daidža kad-tad će te to "sve je to isto" doći glave, pogtovo ako kažeš u krivom trenutku krivo ime ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:06.