| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. ................da su mi se grudi povećale i da me počinju boliti..............iz jako poznatog i nepož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #562 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? Da moram kupiti novi cooler
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #563 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? ............ni slučajno.............. .......nego trebam dobiti............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #564 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Lokacija: purgerica :)
Poruka: 26
![]() | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
![]()
__________________ And I find it kind of funny, I find it kind of sad These dreams in which i'm dying, Are the best I've ever had.. | |
| | |
| | #566 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: Što ste danas shvatili? treba vas dobro naguziti.....prije izbacivanja starog ulja.... bar vas nebu trbuh bolel....a i cokoladno oko je tu pricuvi za ponuc..., ne ![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #569 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Lokacija: purgerica :)
Poruka: 26
![]() | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
prekasno ja sam bas dobila ![]()
__________________ And I find it kind of funny, I find it kind of sad These dreams in which i'm dying, Are the best I've ever had.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:00.

.......nego trebam dobiti............

a