| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Da ako ne ocekujes nista, dobijes sve. I da je pretpostavka majka svih zajeba.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #601 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da ako ne ocekujes nista, dobijes sve. I da je pretpostavka majka svih zajeba.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #602 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da nekad pretjeram u cijepidlačenju ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #603 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? a ono..da je jako opasno stavit klimu na 16...prvo troši puno struje jer stalno vrti kaže stari..a drugo zajebano je kad izađeš van na 33..zamalo sam se zrušil...
__________________ daj bann |
| | |
| | #606 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Zar želiš reći da otpada onaj naš 'romantični' ( ) dogovor od nekidan navečer?!?
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:14.