| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; da nešto moram poduzeti u vezi svoje nesanice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #622 (permalink) |
| Veteran | Re: Što ste danas shvatili? Shvato sam da mi se usmrdilo pola pice koja mi je ostala od prije dva dana koju sam namjeravao jutros pojest al sam je na kraju morao baciti ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #625 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste danas shvatili? Da sam kronično neispavan i to mi stvara nervozu...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #626 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da uvijek JA moram preuzeti inicijativu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #629 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? da s 10 pivv u sebi normalno da zbario plavušu sinocć, a i jos sam lagano !
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #630 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da sam srecnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punooo! ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:55.