| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana_de Opa! Pa kaj je tebi bilo? i meni doslo danas da samaram ma nemoj šamarati učenike, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Što ste danas shvatili? Ma kako ne bi bili dobri kad ja pocnem pickarat uuuu ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste danas shvatili? Od danas sam na G.O...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #74 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? shvatio sam (ali ne danas) da mi se neda bas raditi ![]() shvatio sam da bi se zelio rijesiti ove osmosatke od ponedeljka do petka zivis samo za vikend i tako 20, 30 pa i 40 godina, katastrofa ![]() dodje mi da ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? klinci u tramvaju stoje na vratima i krevelje se, tramvaj ne može krenuti dok se ne maknu sa senzora.. svaka druga riječ pičkaranje... a prosjek 15 godina.. ![]() danas sam pak shvatio da sam kronični meteoropat. ![]() |
| | |
| | #77 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? shvatila sam kako je moj decko brizan i dobar kad je dosao po mene i vozio me na pripreme jer mi nije cijeli dan dobro..kak slatko.. e da..i shvatila sam razliku izmedu KONTRAFORA I KONTRAFORNOG SUSTAVA.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.

i meni doslo danas da samaram 

kad ja pocnem pickarat uuuu