| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste danas shvatili? u Društvo forumu; shvatio sam da ja nisam ustvari toliko los u judo-u i karate-u...mada...svi ostali su mnogo bolji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #912 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? da je stvarno zakon probudit se u nedjelju bez ikakvih smetnji ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #917 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste danas shvatili? Da sam gotova sa seminarom i sad mi glava puca wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #918 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što ste danas shvatili? Citat:
![]()
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... | |
| | |
| | #919 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste danas shvatili? Da mi je sutra godinu dana na cp-u a fat_boy_slimu 2 godine
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, shvacanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

i sad mi glava puca wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii