Kiki ti nisi normalan kakve teme otvaraš.. ajd otvori još temu koja je bila prva riječ koju ste ujutro rekli
Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; ajde da čujem, ja sam razmišljao o tome koliko je sati i da nemam danas faks i dal da nastavim ...
Kiki ti nisi normalan kakve teme otvaraš.. ajd otvori još temu koja je bila prva riječ koju ste ujutro rekli
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Pomislio sam, kako bih mogao odrditi onu jelenu mrkic!!!!
"Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji.
ma ja sam ti sinoć sanjala da skačem sa Masleničkog mosta tak da sam bila pod dojmom i vrtila sam taj film sve dok si nisam skuhala kavu
:mazi :mazi :mazi GLAMERICA
Ujutro ne mislim sve dok se ne umijem, jer se tek onda probudim![]()
Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići?
Meni je komp po noci ostao upalti jer je shareaza skidala i onda prva pomisao je bila da vidimo sta je s time. Sve je proslo OK osim sto je Shareaza dijelila sve moje downloade s drugim userima preko noci pa nabila 200MB uploada![]()
ti non stop nesto o skakanju sa ovog skakanju sa onogPravi autor: glamerica
![]()
![]()
a šta da radim kad je to istina... stvarno u zadnje vrijeme sanjam da skačem sa nekakvih brana, mostova i sl...Pravi autor: Cyrus
možda mi fali uzbuđenja u životu..šta ja znam![]()
:mazi :mazi :mazi GLAMERICA
A ništa probaj bungee jumping, ak ti to nebude dosta, onda bez štrikaPravi autor: glamerica
![]()
Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići?
zašto mi se kara ne diže već tri dana???