| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; Jel to muz pored mene ili heheh... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Jel to muz pored mene ili heheh ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Administrator | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? ja se nikada ne budim u 8 sati i onda me probudila jer me počela dirati i ljubiti na neobičnim mjestim, pritom ne mislim na neke bolesne i perverzne stvari koje vi zamišljate i onda sam se probudio i on se probudio i baš sam mislio kako bi joj ga bilo lijepo staviti pa sam ga joj stavio i onda smo se ševili u polusnu ![]() |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Banned | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Citat:
tak treba. | |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? ...pitao sam se kako sam došao doma... ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #97 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Pomislila sam kako bi bilo lijepo da se i meni ujutro događa što i Kikiju...... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Zar je već ponedjeljak...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:58.

heheh

i baš sam mislio kako bi joj ga bilo lijepo staviti pa sam ga joj stavio