| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; "Prestani lajat!"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1102 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Ode godina....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #1103 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Još jedna godina je prošla, ali nova je došla i nadam se da će biti bolja od ove iako i ova je bila super, puna veselja, slavlja, tužnih trenutaka, teških trenutaka, ali što će te ipak je bila super i dobra za životnu školu!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #1104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? vise nikada necu popiti kap alkohola
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #1105 (permalink) |
| Veteran | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Zašto me boli glava a popio sam samo pola boce šampanjca ![]() moš mislit ...to i ja uvijek kažem ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? a ne ne... ja to stvarno mislim... barem dok glava ne prođe ![]()
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #1108 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? da cu ovu godinu provesti onako kako mi dolikuje....nema vise mister nice guy....od sad pa nadalje, u svakoj prilici i neprilici, zajebancija do kraja...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #1110 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Muka mi je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:02.

...to i ja uvijek kažem