| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; pomislio sam kako bi dobro bilo da nema vježbe i ostvarilo se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? pomislio sam kako bi dobro bilo da nema vježbe i ostvarilo se
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07 Godina: 24
Poruka: 8
![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? [i]jos samo jedan dan boze i petak je a poslje petka subota........spavanje do podneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
__________________ ..............ubi non est redemptio........ ....................gehena09.................. |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? pomislio sam kako bi baš bilo ljpo idući tjedan dati otkaz
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #129 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? should i stay or should i go ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

should i stay or should i go 
Z A N I M L J I V O