| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; Koju sam se kitu tako napio jucer?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2392 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? hahaah , dobro pitanje ![]() OT - zasto sam takav idiot ; naime otisao sam spavati oko pola3 ..a probudio sam se oko pola 6 i opet upalio tv bemti olimpijadu
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #2394 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? tocno rukomet sam prespavao jer sam znao da cemo dobit Spanjolsku ![]() a kaj se cura tice , bilo bi nam dosadno bez njih : cure , cure ...cure mi sline ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #2398 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? onda se odmoris lijepo i nakon nekoliko dana opet u boj u boj sa zenskim rodom ![]()
| | |
| | #2400 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? daj frende , nisi valjda u depri zbog zenskog roda ![]() zvuci glupo al' bit ce bolje ..vjeruj mi ![]() Muškarac može biti sretan sa svakom ženom, sve dotle dok je ne zavoli ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

bemti olimpijadu