| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; Zašto nemam neku tigricu pored sebe....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #512 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? ujutro ces pomislit kad se probudis...... "moran na WC" i zatim, "ajme koji je lip osjecaj kad se prazni mjehuric" ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #514 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? isto ko jucer, i prekjucer.................žedan ko kreć
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #515 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Ajme kad ce prestat vise zvonit telefon? Nema nikog kuci. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #516 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? i ova vrućina mi više ide na k.... kad će kiša, da mogu nositi svoju novu jaknu ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #518 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? a šta sam ja rekla... znam iz iskustva aj sad bar znaš za sljedeći put... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #519 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? ma da tragedija bude gora, znam i ja iz iskustva pa opet mi to ne pomaže ![]() ot: pomislio sam kako sam umoran i spavam, a netko me zove na mob. i moram se javit ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

Pali gume a ne dušu 

pa opet mi to ne pomaže