| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml da, nikog nije bilo kraj mene, jedino ak je nekam zgibal? onda je taj brz... He, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #541 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Citat:
![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." | |
| | |
| | #544 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Kako sam se lijepo naspavala, a da nisam se nijednom probudila, sto odavno mi se nije dogodilo. ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #547 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Ne opet buđenje na silu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

da, nikog nije bilo kraj mene, jedino ak je nekam zgibal?
onda je taj brz...

Pali gume a ne dušu