| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? u Društvo forumu; huraaaaaaa poceo je godisnji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #981 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? huraaaaaaa poceo je godisnji
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #982 (permalink) |
| Purger | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Konačno petak...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #984 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Zašto mi je hladno u sobi? (Normalno da ti je glupane hladno kada si sinoć ostavio prozor od sobe otvoren - to mi odgovara moj unutarnji ja)
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #986 (permalink) |
| charolastra | Re: Što ste jutros pomislili kada ste se probudili? Glupi alarm, tko me tjerao da ga stavim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jutros, kada, misljenje, pomislili, pomisljanje, probudili, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.