| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što ste po horoskopu u Društvo forumu; evo ja sam VAGA... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | to je zbog dojma tak velika slika? :
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Kako se tko javlja na telefon *Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne. *Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika. *Blizanci -Kaže "halo?" s veseljem. Nakon toga je spreman slušati i brbljati, zadovoljan riječima koje čuje. Ako on zove, ponekad mu je zadovoljstvo ne predsaviti se, tako da osoba s druge strane žice mora pogađati. *Rak - Koji broj telefona Rak najčešće koristi? Majčin, posebno ako živi daleko od nje, te broj voljene osobe ako živi daleko od Raka. Razgovor s Rakom bit će najduži. Vi ste ti koji njega zovete? Uvijek je spreman razgovarati, osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne sluša. *Lav -Lijep, hladan "halo" odzvanja telefonom, nakon čega vam se čini da vas sluša. To možda i nije istina jer, iznad svega, on sluša sebe. Također je i veliki glumlac: budući da ga ne vidite dok razgovarate, vjerujete da vas sluša ali on se gleda u ogledalu, sprema, organizira dan... itd. *Djevica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog nečeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati račune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl. *Vaga - Javlja se s uljudnim i kulturnim "halo" s malo zadrške, koja znači da je Vaga raspoložena za slušanje i spremna posvetiti svoje vrijeme onome tko zove. Vaga zove ne samo da čuje već iz društvenih pobuda ili ljubavi. *Škorpion - U sebi ima nešto privlačno, tako da njegov "halo" vibrira u žici. Ako osjeti da gubi vrijeme može se jako uzrujati, posebno ako su to trenuci lošeg raspoloženja. Ako je dobre volje telefonira svima, ali u lošoj fazi uopće ne obraća pažnju na telefon. *Strijelac -S telefonom ga, kao i s cijelim svijetom, veže pravo prijateljstvo. Raspoložit će vas i uljepšati vam dan njegov veseli "halo". Budući da Strijelac voli društvo, u razgovoru može sudjelovati više od dvoje. *Jarac -Njegov moto je: čini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Također, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, budući da zove zbog iznimno važne stvari. *Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom. *Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | ne, Cyrus, on je mislio sto si u horoskopu. Slike forumaša su na nekom drugom thredu ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja ne znam šta sam... u jednim novinama piše bik u drugima blizanac.... u svkaim novinama, i na teletextu i u svim medijima mi je drukčije... negdje bik negdje blizanac
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | BTW. moj horoskopski znak je škorpija
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Citat:
![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskopu, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:57.

:

: