Stranica 1 od 58 1234561151 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 575

što ste po horoskopu

Raspravljate o temi što ste po horoskopu u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; evo ja sam VAGA...

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

što ste po horoskopu

evo ja sam VAGA

Banned
    Datum registracije
    14-11-04
    Poruka
    3,398
    Liked
    1 times

Photoshop freak Avatar od korisnika fL/.\Sh
    Datum registracije
    31-01-05
    Starost
    90
    Poruka
    2,075
    Liked
    1 times
    to je zbog dojma tak velika slika? :

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

Kako se tko javlja na telefon

*Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne.

*Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.

*Blizanci -Kaže "halo?" s veseljem. Nakon toga je spreman slušati i brbljati, zadovoljan riječima koje čuje. Ako on zove, ponekad mu je zadovoljstvo ne predsaviti se, tako da osoba s druge strane žice mora pogađati.

*Rak - Koji broj telefona Rak najčešće koristi? Majčin, posebno ako živi daleko od nje, te broj voljene osobe ako živi daleko od Raka. Razgovor s Rakom bit će najduži. Vi ste ti koji njega zovete? Uvijek je spreman razgovarati, osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne sluša.

*Lav -Lijep, hladan "halo" odzvanja telefonom, nakon čega vam se čini da vas sluša. To možda i nije istina jer, iznad svega, on sluša sebe. Također je i veliki glumlac: budući da ga ne vidite dok razgovarate, vjerujete da vas sluša ali on se gleda u ogledalu, sprema, organizira dan... itd.

*Djevica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog nečeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati račune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl.

*Vaga - Javlja se s uljudnim i kulturnim "halo" s malo zadrške, koja znači da je Vaga raspoložena za slušanje i spremna posvetiti svoje vrijeme onome tko zove. Vaga zove ne samo da čuje već iz društvenih pobuda ili ljubavi.

*Škorpion - U sebi ima nešto privlačno, tako da njegov "halo" vibrira u žici. Ako osjeti da gubi vrijeme može se jako uzrujati, posebno ako su to trenuci lošeg raspoloženja. Ako je dobre volje telefonira svima, ali u lošoj fazi uopće ne obraća pažnju na telefon.

*Strijelac -S telefonom ga, kao i s cijelim svijetom, veže pravo prijateljstvo. Raspoložit će vas i uljepšati vam dan njegov veseli "halo". Budući da Strijelac voli društvo, u razgovoru može sudjelovati više od dvoje.

*Jarac -Njegov moto je: čini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Također, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, budući da zove zbog iznimno važne stvari.

*Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom.

*Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val.

Banned
    Datum registracije
    14-11-04
    Poruka
    3,398
    Liked
    1 times
    Citat Pravi autor: fL/.\Sh
    to je zbog dojma tak velika slika? :
    mes vit d best bič

Regularni forumas Avatar od korisnika reddwarf
    Datum registracije
    28-05-05
    Starost
    31
    Poruka
    335
    Liked
    0 times
    ne, Cyrus, on je mislio sto si u horoskopu. Slike forumaša su na nekom drugom thredu
    Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... :

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times
    hahhaahhah

V.I.P. Član Avatar od korisnika Gogy
    Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times
    Ja ne znam šta sam... u jednim novinama piše bik u drugima blizanac.... u svkaim novinama, i na teletextu i u svim medijima mi je drukčije... negdje bik negdje blizanac
    Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]

Radar404 <- moj blog

Regularni forumas Avatar od korisnika reddwarf
    Datum registracije
    28-05-05
    Starost
    31
    Poruka
    335
    Liked
    0 times
    BTW. moj horoskopski znak je škorpija
    Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... :

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Robert
    Datum registracije
    30-12-05
    Poruka
    514
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: Kristijan
    *Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne.
    Taj sam

Stranica 1 od 58 1234561151 ... ZadnjeZadnje

Slične Diskusije

1. Kolekcija viceva
    By RubberDuck in forum Vicevi i Smiješni Tekstovi
    Odgovora: 6
    Zadnja poruka: 24-07-07, 23:37

Lajkaj nas na Facebooku