Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste sanjali sinoć? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lucky_strike_08 Ajoj, možda ih podsvjesno još voliš ili imaš neraščišćene stvari s njima.... Volim? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-06, 22:43   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 21
Poruka: 153
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa
Re: Sto ste sanjali?

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Ajoj, možda ih podsvjesno još voliš ili imaš neraščišćene stvari s njima....
Volim? Teško bi to moglo biti,a ovo drugo nemam pojma ,
u svakom slučaju mislim da je to više grižnja savjesti
jer nisam baš cvjetić bila, pa mi to svi nabijaju na nos
šta nije nimalo fer! Ljudski je griješiti ali i praštati!!!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-06, 22:53   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: JeLeNa
Volim? Teško bi to moglo biti,a ovo drugo nemam pojma ,
u svakom slučaju mislim da je to više grižnja savjesti
jer nisam baš cvjetić bila, pa mi to svi nabijaju na nos
šta nije nimalo fer! Ljudski je griješiti ali i praštati!!!
Može bit, a čuj te koji ti to nabijaju nemoj slušat, ti najbolje znaš kako ti je bilo...
Odgovori sa citatom
Star 05-06-06, 16:04   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 21
Poruka: 153
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Može bit, a čuj te koji ti to nabijaju nemoj slušat, ti najbolje znaš kako ti je bilo...
imaš pravo jer da su oni bili dobri ja bi bila još bolja
( za sve je potrebno dvoje- za sve )
Odgovori sa citatom
Star 05-06-06, 16:28   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: JeLeNa
imaš pravo jer da su oni bili dobri ja bi bila još bolja
( za sve je potrebno dvoje- za sve )
Tako je.....
Odgovori sa citatom
Star 27-07-06, 13:36   #25 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

sinoć sam zaspala već negdje oko pola deset....ne znam šta će to bit...umorilo me sunce...i sanjala sve i svašta...kako sam bila na koncertu Lepe Brene i kako sam joj se rugala i smijala i kako me nazvala jedna draga osoba koju dugo nisam čula ni vidjela ...još su tu bili nekakvi policajci i zaštitari i sve i svašta
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-06, 15:32   #26 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,804
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

sanjala sam da sam se vratila u osnovnu skolu,ali da je nastava bila kao predavanja na faksu! vidjela sam većinu ljudi iz moje generacije i bila sam full nabrijana na dvije cure! poslije toga mi se sve počelo miješati.....
Odgovori sa citatom
Star 28-11-06, 02:14   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
što ste sanjali sinoć?

Dobro jutro svima?
Što ste sanjali sinoć
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:00   #28 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: što ste sanjali sinoć?

Moram ovo ovdje napisat jer je očito da previše vremena provodim na cp-u

Sanjala sam Ice-a s foruma, išla ja na neko okupljanje, i nekoj curi sam uplatila novac za nešto (ne sjećam se točno za šta) i ona meni vrati neke novčanice koje uopće nisu kune, i nije mogla vratit odmah nego sam ja ostavila novac kod nje, i kasnije se ispostavi da je netko to uzeo. I ja uzela svoje role, a i ona, i odjednom se pojavi Ice na rolama a ona vikne sva sretna i zagrli ga i još neki dečki su bili ali nepoznati i svi smo se zaputili u tu potragu za mojim novcem, i još svašta je bilo, svakakve nepovezane gluposti, policija i neke bande
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 17:07   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ma pojma nemam neke skroz čudne stvari, bila sam duh i bježala sam od dimnjačara jer su oni bacali čađu po meni i onda su me svi mogli vidjeti, a onda je tu bio i ormar pun cipela i sve su bile moj broj, samo sam trebala izabrati koje mi se sviđaju, ma ništ ne kužim i baš sam bila zbunjena od tog sna
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 23:27   #30 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,492
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Nista, nisam ni spavala...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sanjali, ste, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kako sto bolje upropastiti muskarca - prirucnik u 40 lekcija Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 18-05-04 20:59
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 12:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114