| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste sanjali sinoć? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lucky_strike_08 Ajoj, možda ih podsvjesno još voliš ili imaš neraščišćene stvari s njima.... Volim? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Sto ste sanjali? Citat:
u svakom slučaju mislim da je to više grižnja savjesti jer nisam baš cvjetić bila, pa mi to svi nabijaju na nos šta nije nimalo fer! Ljudski je griješiti ali i praštati!!!
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Sto ste sanjali? Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Sto ste sanjali? Citat:
( za sve je potrebno dvoje- za sve )
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Sto ste sanjali? Citat:
..![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto ste sanjali? sinoć sam zaspala već negdje oko pola deset....ne znam šta će to bit...umorilo me sunce...i sanjala sve i svašta...kako sam bila na koncertu Lepe Brene i kako sam joj se rugala i smijala i kako me nazvala jedna draga osoba koju dugo nisam čula ni vidjela ...još su tu bili nekakvi policajci i zaštitari i sve i svašta ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Celebrity | Re: Sto ste sanjali? sanjala sam da sam se vratila u osnovnu skolu,ali da je nastava bila kao predavanja na faksu! vidjela sam većinu ljudi iz moje generacije i bila sam full nabrijana na dvije cure! poslije toga mi se sve počelo miješati..... ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste sanjali sinoć? Moram ovo ovdje napisat jer je očito da previše vremena provodim na cp-u ![]() Sanjala sam Ice-a s foruma, išla ja na neko okupljanje, i nekoj curi sam uplatila novac za nešto (ne sjećam se točno za šta) i ona meni vrati neke novčanice koje uopće nisu kune, i nije mogla vratit odmah nego sam ja ostavila novac kod nje, i kasnije se ispostavi da je netko to uzeo. I ja uzela svoje role, a i ona, i odjednom se pojavi Ice na rolama a ona vikne sva sretna i zagrli ga i još neki dečki su bili ali nepoznati i svi smo se zaputili u tu potragu za mojim novcem, i još svašta je bilo, svakakve nepovezane gluposti, policija i neke bande ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste sanjali sinoć? Ma pojma nemam neke skroz čudne stvari, bila sam duh i bježala sam od dimnjačara jer su oni bacali čađu po meni i onda su me svi mogli vidjeti, a onda je tu bio i ormar pun cipela i sve su bile moj broj, samo sam trebala izabrati koje mi se sviđaju, ma ništ ne kužim i baš sam bila zbunjena od tog sna ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: sanjali, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako sto bolje upropastiti muskarca - prirucnik u 40 lekcija | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 18-05-04 20:59 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:27.

)
i kako me nazvala jedna draga osoba koju dugo nisam čula ni vidjela
...još su tu bili nekakvi policajci i zaštitari i sve i svašta