| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste sanjali sinoć? u Društvo forumu; Sanjala sam da se neki brod potapa i da sam ja uletila s jos nekim unutra spasavat ljude. Posli sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste sanjali sinoć? Sanjala sam da se neki brod potapa i da sam ja uletila s jos nekim unutra spasavat ljude. Posli sam zavrsila na neko drugo misto, al tog se dijela ne sicam.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste sanjali sinoć? Ja sam sanjala da sam bila kod bivseg doma i da sam mu upoznala starce... I da sam se cijelo vrijeme sprdala na njegov racun nesto haha i da je onda on meni poslije rekao da mu se to nije svidjelo kako sam se ponasala, al u snu smo mi bili samo frendovi... Ironicno a ja mu znam starce inace u zivotu ...blesav san totalno...ne kuzim ga... ne svidja mi se vise... a booo
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste sanjali sinoć? Ne sećam se....
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što ste sanjali sinoć? jooj,sanjala sam da imam neku novu sobu, veeliki krevet i iznad kreveta ogledalo. i sanjala sam da sam legla na krevet,zazmirila i da su mi se odjednom necije ruke nasle na tijelu.pogledala sam u ogledalo i znad i vidjela nekog lika kako lezi malo iznad/ispod mene i gleda me u oci. ali te njegove oci su me ful preplasule,nekako mracne.i poceo mi se smijat. i htjela sam vriskat ali nisam uspjela,i trgla sam se,i umjesto da se probudim, ja sam se opet nasla u sobici,ali sama. jos sam pod sokom od tog lika
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sanjali, ste, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako sto bolje upropastiti muskarca - prirucnik u 40 lekcija | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 18-05-04 20:59 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.