Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što ste sanjali sinoć? u Društvo forumu; Svasta nesto, budila sam se hiljadu puta, katastrofffa......

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-08-07, 09:55   #41 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,493
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan
Re: što ste sanjali sinoć?

Svasta nesto, budila sam se hiljadu puta, katastrofffa...
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:32   #42 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: što ste sanjali sinoć?

Ništa, spavao kao klada

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 00:48   #43 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Sto ste sanjali?

Evo da malo oživim ovu temu idem nešto postati tu.

Citat:
Jedan je vrsni psihijatar rekao da su oni jako važni za nas i da često imaju samo preneseno značenje naše svijesti. Racionalno nikako ne možemo doprijeti do njihovog značaja, ali možemo pratiti osječaje tijekom sna te ih bilježiti kad se probudimo da ih ne zaboravimo.
Pa evo ajmo malo analizirati snove jedni drugima, ako netko zna dobro neka nam analizira što znači što.

Šta sanjate?
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 01:24   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ja zadnje snove kaj sam sanjal su bili ovakvih sadrzaja:

1. ja i frizerka u eksplicitnim scenama seksa....preuzbudljivo ali nadasve frustrirajuce kad se probudis i skuzis da si jos u krevetu....

2. ja u starom kvartu maznjavam imprezu i nekolko metara dalje srecem plavusicu neku stariju i spandam se s njom....

tako super snovi u zadnje vrijeme i cak se u snu ufuram tolko da si brijem da je zbilja.....al kad se probudim i uvidim da sam opet na istom i da je realnost nesto drukcija od sna pitam se zakaj sam onda sanjal....al mogu konstatirat da se probudim uvijek kad je najnapetije....vjerujem i vecina ostalih tak...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 12:34   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,050
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

sanjao sam da sam se vozio na biciklu i da sam pao u kanalizaciju i da su me pojeli štakori
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 13:17   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Pa evo ajmo malo analizirati snove jedni drugima, ako netko zna dobro neka nam analizira što znači što.

Šta sanjate?
ovo sa osjećajima-kada sanjam neki čudan san, neke gluposti onda me cijeli dan prati neki čudan osjećaj. kao neka nelagoda, to se obicno desava kada bi bio umoran i nebi spavao bas puno
a kada se naprimjer naspavam a usto sanjam jedan lijepi san onda sam cijeli dan nekako bistar, vesel i dobro raspoložen
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 13:25   #47 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,358
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja sanjao da je liverpool osvojio Premiership, al sam brzo postao svjestan da sanjam
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 13:26   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 388
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Sanjao sam da sam moderator na ovom forumu:
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 13:48   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Ja sanjao da je liverpool osvojio Premiership, al sam brzo postao svjestan da sanjam
u subotu prvo sanjam da united dobiva west ham 1-0, budim se i odma zaspim, onda sanjam da ce bit 1-1, budim se zaspim i onda sanjam da west ham dobiva 2-1 kao sto i bude
nocas sam sanjo neke gluposti u skoli i neke bedarije
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 14:47   #50 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika carl johnson

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 194
carl johnson se izdvaja iz mase

sanjao sam da nemogu nikako nachi shlape u stanu. i onda mi dojde frendica doma i odma vidi shlape. nidje veze
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sanjali, ste, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kako sto bolje upropastiti muskarca - prirucnik u 40 lekcija Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 18-05-04 20:59
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114