Svrbež u stidnom području...![]()
Raspravljate o temi Što vam je danas diglo živce? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Frendica koja se ne javlja... (i frendica koja se javlja)....
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Svrbež u stidnom području...![]()
May you live in interesting times...
Danas ništa.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
reko je skreni desno pa lijevo..a ovo lijevo uopce nisam trebal..stigel sam do kurvca mog..do onog shugavog potoka kod izlaza na luki a trebali smo na benzinskoj jer smo pili pa smo isli po polju da nas murja ne halta..al haltala me prije..i nisam nish napuhal..kuish..jer nisam onda pil..a jebiga sad... grijali se i tak..gledal sam kak zvijezde padaju s neba i nekaj sam si pozheljel..kaj? kaj vas briga..gledajte i vi zvijezde mozhda onda i mene vidite
ovaj doručak na koji se moram dignut u 7 i pol
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
..lik..koji se dere ispod prozora..kruuuuumpiraaaa...lukaaa,zelja..ajmeeeeeee!!!!!![]()
..gledan van, ludilo je dan, a to je normalno skroz, jer je kolovoz..![]()
ljudi koji previse komplikuju neke stvari....sto bi jednostavno kad moze komplikovano..![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
malo posao.... sve sam morao dnaas nabrzinu napravit....ali umjesto nekoga....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
pa valja malo poturit guzicu..pardon leđa![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!