| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? u Društvo forumu; upoznao najsmotanije i najslađe biće na svijetu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? upoznao najsmotanije i najslađe biće na svijetu
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Dobila autograme od svih nogometaša Arsenala i Milana... sad se spremam pisati Liverpoolu i HNS-u... Ostvarili su mi se neki snovi iz dubine srca. Dobila cucka Rooneya. Ali ima i jedan veliki problem koji me mučio, sad pogotovo.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #33 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Ot`so iz HR na par mjeseci, jos 2 koncertne ekstaze uz PJ, upoznao 10ak novih, zanimljivih ljudi iz raznih kutaka svijeta... U zadnjih 6-7 mjeseci totalni preporod... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Malo sam se zaljubila.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? shvatila ko su mi pravi prijatelji, ludo se zaljubila, provela neke lijepe trenutke... ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:37.