| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? u Društvo forumu; Riješio sam se one rospije moje........ Ostalo je sve ok......... Neću se žaliti........... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Riješio sam se one rospije moje........ ![]() Ostalo je sve ok......... Neću se žaliti........ ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? zivila sam sama 3 tjedna.. mislim da je to najljepse sto mi se ikad dogodilo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Veteran | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? obnovio staru vezu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? uhvatio novi zalet na planu života općenito ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Zaljubio sam se
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: moj krevetich....
Poruka: 470
![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? upoznala dosta novih ljudi
__________________ Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? jako puno toga... i zaista proživljavam neko intenzivno razdoblje. ...dala sve ispite na faxu, dobila stalni posao, najbolja mi se frendica udaje, super se provodim, smršavila sam koju kilu ![]() ... ne mogu se sjetiti ni jedne negativne stvari u zadnjih nekoliko mjeseci... ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #49 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Prestala sam raditi najgluplji posao na svijetu, provela tri najljepša tjedna sa najboljim deckom na svijetu ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:27.