| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? u Društvo forumu; i ja bi... pogotovo decke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: moj krevetich....
Poruka: 470
![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? i ja bi... pogotovo decke ![]()
__________________ Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci?
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? upisala specijalistički studij, dobila bolju poslovnu ponudu i zaljubila se
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam se ljepog dogodilo u zadnjih par mjeseci? Obnovio ugovore prije 9 dana na neodređeno vrijeme i isposlovao veću proviziju... ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!