| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; evo baš gledam i mislim da nikad ne bi promijenio avatar, a di sam ga nabavio stvarno se ne sjećam, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? evo baš gledam i mislim da nikad ne bi promijenio avatar, a di sam ga nabavio stvarno se ne sjećam, oduvijek imam ovaj avatar, imao sam ga negdje na kompu, ja mislim veću sliku pa sam samo izrezao i stavio ovako manju. mrak mi je avatar. krava je stvarno zakon ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Da. Što jest, jest - krava je zakon ![]() Moj avatar - značka policije Baltimorea (Baltimore Police Department) - nema neki razlog, onako, dobro mi izgleda...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Uvalio ti ga Kiki? I, kako je bilo? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Hehe... Evo ja sam sam napravio svoj, i ne mislim ga baš promjeniti u skoro vrijeme ! KLUB MASTURBATORA !:čekić
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? nema sad izvlacenja ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? jos je napaljen... bjezmo odavde:čekić :čekić
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.