| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; moj avatar? tak... furam se na safr!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? moj avatar? tak... furam se na safr! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Oznacava moje godiste i ono sto volim ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Citat:
zeka peka ..moram te malo...povuklo me...hehe
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? šumsko voće, ali brzina nije vrlina! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #100 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Truffle Shuffle ples, scena iz jednog od meni super filmova "the goonies"...U glavnoj ulozi - > Chunk |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:27.

a
... slika s woodstocka
i ono sto volim 

zeka peka ..moram te malo...povuklo me...hehe