| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; a ovog "born to kill" se ne boje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| charolastra | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Ja sam zaglibio sa ovim kompletom ali morat ću uloviti trenutak inspiracije pa malo mijenjati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #136 (permalink) |
| charolastra | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Vidimo Bit će ti vruće u crnoj majici sad po ljetu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? meni najljepsi autic na svijetu, shelby gt500 (u filmu "gone in 60sec auto se zove Eleanor), dizajnirao ga je Carroll Shelby, kao i logo u mom avataru ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? slika govori 1 000 riječi ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:55.

a