| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; mijenjam avatare ko' cigo konje :čekić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? prije sam imao london calling cover od the clasha pa zatim pearl jam logo sad je to Mike Mccready iz pearl jama..i mislim da će ovaj ostat malo duže ako mi dopizdi mijenjam ga(ih)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? A ne znam više, tražila sam po netu avatare za msn i naletila na ovaj. Slika mi je u isto vrijeme i lijepa i tužna....
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #27 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? pa mjenjam avatar kad mi dođe. trenutno su mi sise ove tete zakon a dobila sam tu fotku od prijatelja
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? <- Legenda Eddie... što reći...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:23.