| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; znači mi sve. tek sada sam iz pupa-procvjetala..sad sam žena glavom i sisom a šta mi znači---niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #351 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? znači mi sve. tek sada sam iz pupa-procvjetala..sad sam žena glavom i sisom ![]() a šta mi znači---ništa. A nabavila sam ga slučajno kada sam tražila tisak na majici Lessie s'not comming home (ispravite me ako griješim)jako si želim tu majicu.eto...bog! |
| | |
| | #352 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Počeja sam ih minjat često, pa mi ne znače baš puno.... Al ovaj je lik iz jedne crnohumorne slikovnice koju je jedan režiser u ranom dijelu svoje karijere objavio....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #353 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 163
![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? aH...pa to je moj dragi cristiano ronaldo, zbog kojeg gledam sve moguce utakmice u kojima on igra (a ja i nogomet=katastrofa) :-)..a di sam ga nabavila...pa negdi na netu, kao i ostale njegove slike kojih ima puuuno |
| | |
| | #360 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 20
Poruka: 312
![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Avatar sam stavija orvu sliku s kompa koja mi je parila rpihvatljiva! sad mi je uša u srce pa ga ne planiran minjat uskoro ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

Pali gume a ne dušu