| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; skinuo sa nekog ruskog sajta pisanje sve i svsta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #374 (permalink) |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? hm..nista ne znaci.. vidjela sam da neke cure po forumu stavljaju razne guze na avatare pa sam i ja odlucila staviti svoju.. razmisljam o promijeni
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. |
| | |
| | #375 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? o promjeni guze ili avatara ![]() pa recimo da je moj avatar antiavatar, nešto kao antiprezentacija, antiimage. inače sam protivnik današnjeg društva lažnog sjaja, dvostrukog morala i instant medijskih zvijezda preko noći. tako da mi je ovaj moj lovac na žito ili bijeli luk daleko veća faca nego neki tamo jebeni debil sa tv -a. neki običan čovjek iz prostog puka je moj junak
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 25-03-08 u 14:26. |
| | |
| | #380 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? dres koji mi se najviše sviđa, inaće od kluba za kojeg navijam, s mojim imenom, tako bi mi pisalo i na pravom dresu, s mojim najdražim brojem... napravila sam ga na jednoj stranici
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.

Pali gume a ne dušu