| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; a ja zabrijo neki cajker... Ja sam ga naso na google.. rulz... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #393 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? neznaci nista posebno....imala ga u kompu i svidio mi se i to je to....
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #395 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? a eto svidio mi se i stavio ga....ali imam osjećaj da ću stavit novi ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #397 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Rebel_Rider lol (Taz legenda), zar me dobro ne opisuje! Nabavih ga slucajno! Iam i sig slican no kad ovdje nemogu stavit sliku za sig ccc...
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... |
| | |
| | #398 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08 Lokacija: Sl Brod
Poruka: 33
![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Silent Hill 4. Sasro sam se kad sam ga prvi put igro. U cast igrici, zakljucana vrata iz stana, bolesno. Preporucujem svim ljubiteljima horrora i point n' click-a!
__________________ Hey you, hey you, finally you get it; The world ain't fair, eat you if you let it KoRn - Twisted Transistor |
| | |
| | #399 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Našao negdje na netu, a usput mi je velika želja da ga imam... Ah ta djeca, kada će više odrasti da si ga pribavim. ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:43.

rulz

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 

Pali gume a ne dušu 
All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!