| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; onaj od super maria sam imo negdi na kompu, a na ovaj sam naletio na nekom forumu, bas sam tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,391
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? onaj od super maria sam imo negdi na kompu, a na ovaj sam naletio na nekom forumu, bas sam tako nesto trazio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Veteran | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Na mojem je avataru glumac Humphrey Bogart i meni osobno niš ne predstavlja, jednostavno mi se slika svidjela i učinila zgodnom za avatar pa sam je metnuo i mislim da je neću mjenjati. Našao sam je naravno na internetu ![]() Ja nikove vežem uz određeni avatar i onda me zbune ovi koji često mjenjaju avatare Ovak kad netko ima uvijek isti, kao npr kiki ili wamp i drugi, nekak mi je lakše pratit tko je kaj postao ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| eXt | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Mijenjao sam dosta avatara dosad dok nisam naletio na ovog, i mislin da će ostat duže vremena, sviđa mi se... To je u biti cover od jednog albuma s kojeg sam izbrisao slova..
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? ...meni stalno naredjivaju da ih mijenjam...a bas su ok...imam jos par legendarnih u gif-u ali ne sljakaju....i meni se okrece zeludac od nekih tam lutkica i ostalih djecijih bedastoca....clatki preclatki....rigica
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #49 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? ja sams vojeg napravio..ima dosta dugo..skidao sam neke slike koje da si naljepim na skuter naišao na ovu..i pretvorio je u gif i to je to...kaj znači?-pojma nemam
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Eto ovo mi je drugi avatar otkad sam postao član ovog foruma... Na ovom avataru je legendarni raper Tupac Shakur,nažalost pokojni.Inače sam ljubitelj njegove muzike pa je zato on na avataru...a u potpisu možete vidjet neke njegove misli...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
« Nikada ne bi?
|
Brada ili ne? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.