| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; imam opet friskog..kaj ja mogu kad nekaj dobroga vidim odma me razveseli...hehe...dajgle ... ovaj mi je najjaci kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? imam opet friskog..kaj ja mogu kad nekaj dobroga vidim odma me razveseli...hehe...dajgle ... ovaj mi je najjaci kad poentira od table .... lolcic bolcic
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #56 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? moj avatar: pa evo ovako... Da života iman dva, ja bi oba njemu da! ![]() Ne znam... puca me malo taj navijački đir
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Purger | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Ništa posebno...svidio mi se. S kao sahasa...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? ...mačka , vrata:himalajka...mislim da je najprikladnija s obzirom na nick..
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Iz igrice Dungeon Keeper koju sam igrao još prije nekih 10 godina, najjači lik je bio upravo HornedRapid(sa slike) i frajer se klao sa svima i svojim i neprrijateljima i uvijek je radio sranja, podsjeća me na mene u to vrijeme davne 97me. ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
« Klub 2000
|
Brada ili ne? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

a