| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; Nije da mi nešto znači ali Bender je legenda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| charolastra | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Nije da mi nešto znači ali Bender je legenda
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? pa ono, dosta slušam bijelo dugme pa sam zato stavio i avatar, a i slika je ajmo reć avangardana
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-07 Godina: 19
Poruka: 107
![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? što mi znači..... hmmm..... zgodne face, a gdje sam ga nabavila - inače sam bliska s photoshopom i sličnim stvarima pa je to moje djelo.... ![]()
__________________ "Each one of us was brought here for a reason." |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Ništa, samo straši žene...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Ja sam ovog svojeg našao na Internetu, nije baš da mi nekaj znači, ali... Mislel sam, ono, ja se skoro s nikim nikad ne složim do kraja, pa je zato: "Jeje-Nije, Jeje-Nije, Jeje-Nije, Jeje-Nije, Jeje-Nije, Jeje-Nije" Nisam ja htio ovoga imati... ![]() Htel sam onog kaj se preleva! Vidite, ovog tu Ali nije dobro da ga imam radi zdravlja ostalih... ![]() |
| | |
| | #79 (permalink) |
| wayward | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? eto ja sam momentalno u fazi diskreditacije đorđet dablju buša, a i on sam to čini jako dobro pa su u potpisu njegovi citati. dole buš dole neoimperijalizam, iz protesta prema ameriki pijem kokakolu ali je prije toga odgaziram, neželim američke mjehuriče u svom piču ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Ime slike je ''Dying Vampire'', meni oznacava patnju i umiranje iznutra, a izvana savrsenstvo i borba, nedopustanje drugima da vide patnju...
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:44.